Aplikacja Vrse -> pokaz o nazwie Evolution of verse. Świetna jakość, dobrze wyreżyserowana prezentacja, idealnie nadaje się do prezentacji dla rodziny, znajomych ( i generalnie osób, które nie bardzo wiedzą czym jest VR).
Witam. Jestem tu pierwszy raz i od jakiś 2 dni dopiero poznaje temat VR. Przepraszam ale nie wiem w jakim dzialem mam zadać pytanie. Czy da się w tym oglądać fajnie i komfortowo filmy np jadąc autokarem? Czy można oglądać YouTube i jakie są odczucia? Czy można oglądać pejzaże i faktycznie ma się odczucie że przebywa się w tym miejscu? Nigdy nie miałem z tym do czynienia i nie wiem czego się po tym spodziewać. Może ktoś opisać i podpowiedzieć? Pozdrawiam i czekam na info.
W autokarze zdecydowanie nie. Przede wszystkim nigdy nie wiesz gdzie wypadnie “przód” akcji/filmu, więc może się zdarzyć tak, że będziesz musiał być obrócony przodem do fotela, co zdecydowanie nie byłoby wygodne w autokarze
VR Jurassic - Cardboard Park - coś w stylu jurassic park można chodzić i oglądać dinozaury, duży świat ,świetny efekt może przy dłuższym graniu nudnawy ale warto zobaczyć dla samego wrażenia
będe szukał dalej i dam znaka jak coś jeszcze ciekawego znajdę
Cześć! Chcę Wam przedstawić nową, darmową grę stworzoną we współpracy z raperem Słoniem i zespołem Hop hands. Gra jest logiczna i polega na przecinaniu zombie. Im większa ilość przecięć = zdobytych wyników tym więcej opcji i typów w grze. Tutaj znajdziecie filmik Słonia o grze: https://www.youtube.com/watch?v=GtbAqiaUssk
Wiecie, gdzie można fajne nagrody dostać za robienie memów? Znudziło mi się dodawanie tylko za popularność słyszałem że ma być taka aplikacja . Nie wie ktoś czy już jest ?
Za dobre memy wynagradzają tylko na biretyoung.pl. Też szukałem konkursów na memy, ale rynek niezagospodarowany zupełnie, a jednak memy nabijają mnóstwo oglądalności, więc wszystkim powinno się opłacać. Nagrody u nich też spoko, i droższe i tańsze. Zależy od dnia. Naprawdę duża szansa na wygraną. Niedawno kilku głosów zaledwie mi zabrakło do głównej, a uważam, że wielkiego talentu do komentowania nie mam xD
Ewidentnie widać, że pierwsze konto utworzone tylko by napisać tamto pytanie, drugie podobnie. Czas spędzony online poniżej minuty? zobaczę, może na razie przymknę oko, no ale nie jestem pewien.