Cześć i czołem
Pytanie pozostaje takie, który z tych dwóch lepiej wziąć do Weebo3d?
Pomożecie?
Zdecydowanie Note 3, dlatego że jest dużo większe PPI, chyba 386PPI, co i tak jest małą wartością, w Mega 6.3 jest 233PPI.
PPI = Pixel per inch = pixele na cal - więcej=lepiej
233PPI na Weebo to tragiczny wynik więc śmiało mogę Ci napisać, że Mega 6.3 się nie nadaje, zaczekaj jeszcze z kupnem aż wyjdzie Weebo3D w wersji 3.0 żebyśmy znali nową specyfikację
wyszło że ani ten ani ten padło jak narazie na s5tkę, a jak wejdzie note5 to będzie on
Witam, planuje zakup gogli vr i w związku z tym mam pytanie, jakie gogle były by najlepsze że względu na dość spory ekran 5.7 cala?
Myślałem nad bobovr z4, dreamzy 2.0 albo fiit 2s.
Pozdrowiam
Mialem dreamz 2.0(fresnal) i idealnie sie sprawdziły.
O dzięki za info A jak z jakością? Nie było widać dużych pikseli i w miarę ładnie wyglądało na tych 386ppi?
mam takie pytanie czy jak uzyje sie funkci obslugi jedna reka w tym tel ktora zmniejszy ekran to czy zwiekszy sie wtedy ppi ?
Nie, nie zwiększy się. W trybie jednej ręki tylko ekran staje się mniejszy i tyle ;/
Jutro może uda się kupić jakieś gogle to zobaczymy jak się spisują z Note 3
przy 386 ppi i to jeszcze Amoled obraz nie będzie zbyt dobry ;/
Jutro chwila prawdy zobaczymy Tak czy siak bede zmienial niedugo telefon Po tym nie spodziewam sie cudow ale miejmy nadzieje ze bedzie nawet ladnie
Ja byłem Bardzo zawiedziony. Jak dla mnie pixeloza straszna…
Note3 sie nie nadaje.
ja mysle nad zakupem Note 4 ma wieksza rozdzielczość i taka sama przekątną jak note 3
Ja polecam lg g5 co prawda ciut droższy ale ma 554ppi qhd
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
no tak lg g5 ma większe ppi ale jego przekątna nie zasłoni całego pola widzenia dreamz 2.0 fresnal
a 5,7 prędzej
Pobawiłem się trochę BOBOVR Z4 ale szału nie ma, przydałoby sie wiecej dpi na telefonie. Ogolnie rzecz biorąc nie bylo jakos mega super ale poczciwe 5/10 xd