Cześć,
Jeśli ktokolwiek z Was zainteresowany jest przetestowaniem HTC Vive w Krakowie - zapraszamy do Galerii Kazimierz, do naszego punktu VR.
Przy podaniu hasła “VRPolska.eu” pierwsze 10 minut dostajecie za darmo.
Zapraszamy osoby zainteresowane VR’em - zarówno od strony użytku domowego jak i rozwiązań biznesowych. Fajnie byłoby Was poznać.
hmm, podeślę do redakcji, może wstawimy na główną
Jak długo trwa akcja?
Dzięki, miło nam, że rozważasz taką możliwość.
Nie mamy określonych ram czasowych. Zapraszamy w wolnej chwili.
Tak najogólniej rzecz biorąc nasza promocja wynika z założenia, że niektórzy użytkownicy forum mogli nie mieć jeszcze styczności z high-end’owym HMD typu HTC Vive. My z kolei chcemy poznać amatorów i profesjonalistów zainteresowanych VR. Wydaje nam się więc, że sytuacja jest całkiem win-win
Jak będzie nadal aktualne, to mogę wpaść w grudniu. Może klepne nawet pare słów o tym na portal odezwę się na początku grudnia.
A, tak ogólnie to (jeśli macie) to wyrażam zgodę na wstawienie tutaj do tematu (najlepiej do pierwszego posta) linka do www / Facebooka
Spytam w imieniu potencjalnie zainteresowanych (bo sam jestem z Pomorza, więc trochę mi daleko ): czy w tych darmowych 10 minutach są jakieś haczyki?
Antimatter, zapraszamy. Możesz skontaktować się z nami za pomocą fejsa, maila (kontakt@headtrip.pl) lub telefonicznie: 501-624-125
Remlas - dzięki; nad www pracujemy pełną parą, Facebook: https://web.facebook.com/headtripPL/
Co do haczyków - takowych brak. W dobie social media naciąganie klientów jest niemożliwe (a nieetyczne było zawsze).
Czy akcja jest aktualna?