Jako, że jestem bardzo zainteresowany tematem vr i samymi goglami typu cardboard,to mam propozycję, żeby dodać opcję newsletter, czyli powiadomienie na maila jak na portalu pojawi się nowy artykuł Albo dodać jakoś RSS (chyba tak to się nazywało xd). Pomysł narodził mi się w głowie z tego powodu, że aktualnie otwieram stronę portalu wiele razy dziennie, żeby ręcznie sprawdzić czy nie pojawiły się przypadkiem nowe artykuły
Ew. fanpage portalu na fejsie i wpisy o każdym artykule, wtedy mógłbym sobie ustawić powiadomienia
Oczywiście to żaden must-have, to tylko dla wygody części odbiorców portalu i luźna propozycja
Nie wykluczam też opcji, że coś w tym stylu już istnieje, tylko jakoś udało mi się to przeoczyć ^^’
Dokładniej rzecz biorąc jest w trakcie tworzenia, a mianowicie:
- Strona na Facebooku będzie utworzona na dniach i będą na nią wstawiane krótkie opisy i linki do artykułów
- Jeśli zgłosi się ktoś jeszcze to możemy włączyc RSS Feed na portalu lub
- Z poziomu aplikacji mobilnej Tapatalk dostepny jest portal i forum, w teorii powinny przychodzić powiadomienia.
Słowem: pracuję nad tym ale dzięki za mobilizacje
Nie ma za co i do usług
Co do taptalk’a to mój telefon jest w tragicznym stanie i ma czasami problemy z obsłużeniem aplikacji “telefon”, a co dopiero z bardziej zaawansowanymi apkami Dlatego nie ogarnąłem tego wcześniej, a jest to na pewno wygodne rozwiązanie i na pewno skorzystam z niego jak już przybędzie nowy telefon, który zamówiłem również z myślą o vr ;]
Słowem: dzięki za info
Zrobione Link jest na portalu
Zobaczyłem post w grupie quacks of the jack, polubiłem stronkę, włączyłem powiadomienia i teraz to już tylko czekam na nowe artykuły ;]
Dzięki