Cześć,
zaczynam swoją przygodę z VR, ale chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej przez spotkania z ludźmi, którzy naprawdę znają się na rzeczy. Oczywiście zaczynam od tego forum Jednak chętnie zobaczyłbym też coś w na żywo. Czy możecie pomóc z propozycjami konferencji, spotkań, hackatonów, na których warto być w 2018?
A interesują Cię bardziej nasze Polskie wydarzenia czy zagraniczne? I w jakim kontekście chcesz jeszcze poznać VR, biznesowy, gry, medycyna?
Hej, chodzi mi o polskie wydarzenia. VR w zastosowaniach biznesowych, na rynku budownictwa i architektury, real estate, gry. Więc sporo tego
To myślę, że powinieneś spojrzeć na European VR Congress, słyszałem, że przyjemny poziom trzyma VR/AR Tech Summit. To chyba tyle z naszych typowych większych VRowych imprez. Poza tym jest masa lokalnych społeczności robiących różne eventy, jak np. 3CityVR
Dzięki Remlas, mam dzięki Tobie coś na dobry początek Daj znać jeżeli gdzieś się wybierasz, możemy pogadać, jak to na targach, gdzieś przy kawie na stojąco
Będę teraz na InfoShare, może nie impreza stricte VR, ale wiem, że kilka firm się wystawia, i to głównie je mam na celowniku
Aha, OK uwielbiam 3City, jednak tym razem będę musiał odpóścić, ale Tobie życzę udanych łowów
A dzięki jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę