Dla mnie Honor odpada, najsłabszy i kojarzy mi się z problemami. Pozostaje P9 vs P10 Lite. No i tutaj okazuje się, że P9 jest mocniejszy, i to nie aż tak mało. Dodatkowo w P9 masz nagrywanie FHD w 60 klatkach (to tak poza vr). To też flagowiec tego producenta, więc o aktualizacje nie ma się raczej co martwić. Rzuć jeszcze okiem, czy są na nie jakieś custom Romy, w przyszłości to może być drugie życie dla tego telefonu.
Nie, to już raczej nie te czasy, gdzie nowszy Android utrudniał działanie aplikacji.
Dzięki za podpowiedzi, kupiłem Huaweia P9, proszę jeszcze o podpowiedź jakie gogle do tego telefonu byłyby najlepsze. Obstawiam niedrogie BOBOVR Z4 lub FIIT VR będą ok czy może polecacie jakiś inny model do tego konkretnego telefonu
Witam, małe pytanko ode mnie, jak widzicie smartfon Huawei Honor 8 Pro LTE 6/64GB DualSIM QHD, statystyki ma dobre ale czy opłaca się wywalić na niego 2400 (nr na allegro 6816941939) ??
Witam chciałbym się dowiedzieć jakie gogle kupić do 200 zlotych? Rozważałem kupno Xenic vr-viii lub trochę tańszych Matrix pro vr. Czy warto kupić gogle w tym przedziale cenowym czy lepiej wydać trochę więcej? Dodam ,że posiadam telefon huawei p9
Witam, ja Huawei P9 nie polecam. Ekran wariuje w momencie przełączania go na dwa okna. Dotyczy YouTube i aplikacji w Google Play. Jak oglądamy w normalnym trybie wszystko jest ok. Z tego co się orientowalem Honory maja to samo.
Ostatnio kupiłem sobie okulary VR, pobrałem aplikację “Google Cardboard”. Odpaliłem i nagle wszystko zaczyna wirować. Niektóre Aplikacje VR działają normalnie (żyroskop działa, robiłem wiele testów). Proszę o pomoc!
Czy da się zaaplikować ustawienia z Trinusa do np. Google Cardboard lub zmienić tryb sensora, bo tam miałem ten sam problem i tylko ustawiłem tryb sensora C i zadziałało.