Witam !
Od dłuższego czasu staram się odwzorować pracę JackQuack-a i zrobić własne skrypty pod VR. Z pomocą Wikta na początku pracowaliśmy nad opcją PS Mova i Navigatora. Jednak się nie udało. Więc przeszliśmy na WII (No przynajmniej ja bo ostatnio urwał mi się z Wiktem kontakt ). Postanowiłem nie czekać i sam coś “skleić”. No jednak pojawił się problem. Bluesoleil nie wiedzieć czemu nie chce się włączyć. Kiedy przyciskam opcję “uruchom bluetooth” pojawia się napis i po chwili znika i nic więcej. Bluetooth działa i jest włączone. Mogę to potwierdzić tym że łączyłem poprzez Bluetooth pady od PS3 z laptopem. Proszę o szybką pomoc !
Korzystam z laptopa z wbudowanym Bluetooth.
Dokładny model ASUS K735
Windows 7 Home Premium 64-Bit
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
PS. Przy innej wersji Bluesoleil (chyba 6.4 i coś tam dalej) po chwili od próby uruchomienia pojawiał się komunikat że nie wykryło urządzenia Bluetooth. :?: :!:
Widzę że na odpowiedź nie mam co liczyć.
Spróbuję kupić Bluetooth na USB i sprawdzę czy będzie działać.Temat do zamknięcia.
I polecam tę metodę wszystkim z wbudowanym bluetooth w laptop którym Bluesoleil odmawia posłuszeństwa.
@Edit
OK. Mam inny komputer i mam trochę inny problem.
Mianowicie Bluesoleil bez problemu wykrywa Bluetooth jako urządzenie USB (Chociaż jest to laptop z wbudowanym bluetoot-em).
Problem polega na tym że nie wykrywa nic (telefon… itp). Mój telefon wykrył WIIMote a program nie.
Dodam że jest to wersja próbna z ogranicznikiem do 2mb przesyłu czy jakoś tak. Ale widziałem że inni nie mieli żadnego problemu z tą wersją.
PS. Bardzo ale to bardzo proszę o pomoc !