pixeloza

Nie wiesz gdzie umieścić temat, a potrzebujesz szybkiej pomocy? Pisz tutaj.
Awatar użytkownika
Kynval
Użytkownik
5
Posty: 11
Rejestracja: pn 07 lis 2016, 12:01
Punkty: Locked
Telefon do VR: Meizu M3 NOTE
    Linux Chrome
Płeć:

pixeloza

Post autor: Kynval » czw 10 lis 2016, 18:57

Witam. Czy pixeloza to normalne, czy spodziewałem się za dużo, czy to słabe apki? (testowane tylko na apkach póki co)

Telefon Meizu M3 Note ( http://www.mgsm.pl/pl/katalog/meizu/m3n ... -Note.html )
Golge: Weebo3d 3.0

Awatar użytkownika
Remlas
Administrator
25
Posty: 936
Rejestracja: wt 05 sty 2016, 17:28
Punkty: Locked
Gogle VR: PiMAX 4k
Gogle Mobile VR: Dreamz 3.0, Gear VR3, itd...
Telefon do VR: Samsung Galaxy S8
    Windows 10 Spartan
Płeć:

Re: pixeloza

Post autor: Remlas » czw 10 lis 2016, 21:12

Full HD i 5,5" dając 403 ppi to nie kosmos, ale powinno wystarczyć. Sprawdź na oficjalnych apkach google
Szanuj Admina swego, bo możesz mieć gorszego...

Awatar użytkownika
Kynval
Użytkownik
5
Posty: 11
Rejestracja: pn 07 lis 2016, 12:01
Punkty: Locked
Telefon do VR: Meizu M3 NOTE
    Windows 7 Chrome
Płeć:

Re: pixeloza

Post autor: Kynval » sob 12 lis 2016, 22:31

podłączyłem telefon pod komputer, ustawiłem trinus'a, i sprawa wygląda tak... że już tego co jest napisane na tym forum nie jestem w stanie przeczytać...
a to najlepsza jakość jaką udało mi się uzyskać po wielu próbach.

Obrazek

Awatar użytkownika
Remlas
Administrator
25
Posty: 936
Rejestracja: wt 05 sty 2016, 17:28
Punkty: Locked
Gogle VR: PiMAX 4k
Gogle Mobile VR: Dreamz 3.0, Gear VR3, itd...
Telefon do VR: Samsung Galaxy S8
    Windows 10 Firefox
Płeć:

Re: pixeloza

Post autor: Remlas » ndz 04 gru 2016, 14:41

dopiero teraz zwróciłem uwagę
to wina kompresji
Szanuj Admina swego, bo możesz mieć gorszego...

Awatar użytkownika
b00t
Użytkownik
13
Posty: 81
Rejestracja: pt 21 paź 2016, 21:19
Punkty: Locked
Gogle Mobile VR: DreamZ 1.0
Telefon do VR: SGS4
    Linux Chrome
Płeć:

Re: pixeloza

Post autor: b00t » ndz 04 gru 2016, 14:55

Jeśli się nie mylę to tam kiedyś była jakość obrazu. Teraz zmienili na kompresję i trzeba ustawiać w drugą stronę bo w końcu mniejsza kompresja to lepsza jakość

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość