Trinus VR po kupnie dalej jako lite

Programy dostosowane do Wirtualnej Rzeczywistości
Awatar użytkownika
fiszu258
Użytkownik
2
Posty: 4
Rejestracja: pn 30 paź 2017, 21:51
Gogle VR: vrbox 2.0
Telefon: Iphone 7 32gb
    Windows 10 Chrome
Płeć:

Trinus VR po kupnie dalej jako lite

Post autor: fiszu258 » pn 30 paź 2017, 21:55

Cześć, posiadam ip7 z ios 11.0.3 chciałem sprawdzić app trinus vr, było oki więc ją zakupiłem za 48zł .... aktualnie aplikacja dalej pokazuje mi się w formie bezpłatnej, wie ktoś może co mam robić w takiej sytuacji?

Awatar użytkownika
Remlas
Administrator
25
Posty: 755
Rejestracja: wt 05 sty 2016, 17:28
Gogle VR: Dreamz 1.0, Weebo, itd...
Telefon: Neo V / S4
    Linux Chrome
Płeć:

Re: Trinus VR po kupnie dalej jako lite

Post autor: Remlas » wt 31 paź 2017, 06:55

Hmm, czy pobrało Ci kasę? Spróbuj napisać do twórcy przez jakiś kontakt na istore, możliwe że istnieje jakiś błąd w aplikacji.
Szanuj Admina swego, bo możesz mieć gorszego...

Awatar użytkownika
fiszu258
Użytkownik
2
Posty: 4
Rejestracja: pn 30 paź 2017, 21:51
Gogle VR: vrbox 2.0
Telefon: Iphone 7 32gb
    Macintosh Safari
Płeć:

Re: Trinus VR po kupnie dalej jako lite

Post autor: fiszu258 » wt 31 paź 2017, 07:01

Dobrze to już rozwiązałem trzeba było tak jakby jeszcze raz ją kupić ale już nie pobierało kasy ale dalej nie mogę włączyć ustawień bo apka się wyłącza

Awatar użytkownika
Remlas
Administrator
25
Posty: 755
Rejestracja: wt 05 sty 2016, 17:28
Gogle VR: Dreamz 1.0, Weebo, itd...
Telefon: Neo V / S4
    Linux Chrome
Płeć:

Re: Trinus VR po kupnie dalej jako lite

Post autor: Remlas » wt 31 paź 2017, 19:34

Spróbuj zainstalować ją ponownie, wyczyścić dane, zrestartowac telefon. Masz jakiś konkretny błąd przy wejściu w ustawienia?
Szanuj Admina swego, bo możesz mieć gorszego...

Awatar użytkownika
fiszu258
Użytkownik
2
Posty: 4
Rejestracja: pn 30 paź 2017, 21:51
Gogle VR: vrbox 2.0
Telefon: Iphone 7 32gb
    Windows 10 Chrome
Płeć:

Re: Trinus VR po kupnie dalej jako lite

Post autor: fiszu258 » wt 31 paź 2017, 23:57

nie nie po prostu aplikacja się wyłącza bez żadnego błędu

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość