Tridef 3d

TrinusVR, FreePie i pozostałe
Awatar użytkownika
bartek.nocun
Nowy użytkownik
4
Posty: 9
Rejestracja: ndz 13 lis 2016, 16:18
    Linux Chrome

Tridef 3d

Post autor: bartek.nocun » pn 21 lis 2016, 22:47

Siema mój problem polega na tym że mam trinusa niby wszystko ok ale ten obraz nie jest taki w pelni 3d.Więc sciąglem program tridef 3d i patrzalem na youtube ze ludzie używają programu monlight który u mnie nie zadziala bo nie mam gtxa i nie wyswietla mi sie napis shield.Czy mozna jakims innym programem to zrobic?? Tylko zeby nie bylo lagów żeby móc normalnie grać

Awatar użytkownika
Remlas
Administrator
25
Posty: 730
Rejestracja: wt 05 sty 2016, 17:28
Gogle VR: Dreamz 1.0, Weebo, itd...
Telefon: Neo V / S4
    Linux Chrome
Płeć:

Re: Tridef 3d

Post autor: Remlas » wt 22 lis 2016, 13:35

Odpalasz grę tridefem, w Trinusie wyłączasz fake3D. Reszta standardowo. Done
Szanuj Admina swego, bo możesz mieć gorszego...

Awatar użytkownika
bartek.nocun
Nowy użytkownik
4
Posty: 9
Rejestracja: ndz 13 lis 2016, 16:18
    Linux Chrome

Re: Tridef 3d

Post autor: bartek.nocun » wt 22 lis 2016, 14:04

No robiłem tak ale gdy wyłącze to fake 3d to obraz i tak jest podzielony na dwa ekrany :((

Dodano po 9 minutach 12 sekundach:
A jak jeszcze wlącze tridefa to mam 4 ekrany a powinny byc dwa

Awatar użytkownika
Skubany123
Użytkownik
5
Posty: 13
Rejestracja: sob 10 gru 2016, 15:30
Gogle VR: Dreamz 2.0
Telefon: Samsung Galaxy s5
    Windows 10 Firefox

Re: Tridef 3d

Post autor: Skubany123 » pn 12 gru 2016, 13:15

Zmniejszaj okno gry i sprawdzaj jak się zachowuje telefon. Mi załapało. Efekt warty zachodu.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość